Zakaj Specikruh.si?

Ker nam ni vseeno, kaj jemo in kaj kupimo, smo se odločili, da izdelek ponudimo na trg, ter ga približamo ljudem, ki jim je pomembno, da sami skrbijo za svojo prehrano. Ker je dobro, da se vračamo k naravi, je tudi dobro, da je jemo zdrav kruh. Le domač kruh, katerega spečemo sami, je zdrav, saj vemo, kakšne sestavine vsebuje, saj vanj zagotovo nismo dodali nikakršnih dodatkov, kot so dodani v kruhu, ki ga kupimo v pekarni, znani so tudi kot pekovski dodatki.

Ker živimo v obdobju globalne krize, ko zna biti negotovost vsakdanji problem, je pomembno, da si v teh časih znamo pomagati sami; da sami poskrbimo za svoje zdravje in za zdravje nam dragih oseb. Ne smemo dopustiti, da je naše življenje prepuščeno naključju, ki niti ni pomembno, slediti moramo sebi ter prisluhniti svojemu telesu in višjemu jazu.

Kruh-osnovno živilo, ki je vsakodnevno na naših mizah. Drži, kruh lahko dandanes kupimo v trgovini, vendar se bo vsakdo strinjal z menoj, da je kruh cenovno drag. Koliko pa je kupljen kruh zdrav, je spet vprašanje, ki si ga ne postavimo pogosto.

Zakaj si ne bi sami spekli svoj kruh?
Potrebujemo le malo časa, ustvarjalnosti in še malo več ljubezni do kuhanja in pripravljanja jedi. Pri peki kruha bomo čutili zadovoljstvo, ki nas pomiri, kar pa je v današnjem času stresnega življenja zelo dobrodošlo.

Človek ima v sebi štiri razsežnosti, poleg duševne, družbene, duhovne, ima tudi telesno razsežnost, v skladu s katero mora poskrbeti med drugim tudi za svojo prehrano, ki naj bo uravnotežena z njim. Za boljše delovanje človeka je pomembno, da skrbi za pravilno in zdravo prehrano.


KRUŠNA plošča je naš lastni izdelek, ki vsebuje visokokvalitetne ognjevzdržne materiale.

KRUŠNA plošča podjetja Granatus d.o.o. je edinstven izdelek na trgu, saj za razliko od preostalih plošč nam podobnih (ta krušna plošča je plod naše lastne inovacije in je prvi tovrstni izdelek na trgu) zmore precej višje temperature delovanja in vsebuje minerale, ki bogatijo okruh pekovskih izdelkov. 

Pričarajte si okuse iz krušne peči z krušno ploščo v domači gospodinjski pečici (video)

 

Preparing Dough
  • Facebook
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Bodite obveščeni. Prijavite se na naša obvestila

Smo podjetje z večletnimi izkušnjami in uspešnega dela na področju ognjevzdržnosti. Dejavnosti podjetja obsegajo proizvodnjo, storitve in trgovino. Poleg tega, da smo pozornost posvetili izdelavi izdelkov, ki olajšajo vsakodnevno življenje v gospodinjstvu, poudarek dajemo tudi na izdelkih za boljše zdravje, ki je v današnjem času globalizacije, hitrega in stresnega življenja še kako pomembno.  Plošča je zdravju in okolju človeka prijazna, saj ne vsebuje svinca ali kadmija. 

Krušna plošča podjetja Granatus d.o.o. je edinstven izdelek na trgu, saj za razliko od preostalih podobnih plošč (ta krušna plošča je plod naše lastne inovacije in je prvi tovrstni izdelek na trgu) zmore precej višje temperature delovanja in vsebuje minerale, ki bogatijo okus pekovskih izdelkov. 
 

GRANATUS D.O.O.

KRIŽEVEC 5

3206 STRANICE

tel: 031 349 517

info@specikruh.si

©2021 Granatus d.o.o.

KONTAKT

info@specikruh.si

031 349 517

0